Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’daki tehlike 600 yıllık yarışa engel oldu
Kastamonu’da “tehlikeli durum” olarak adlandırılan kurak geçen kış ayları sadece çiftçiyi değil 600 yıllık geleneksel kızak yarışlarını da etkiledi. 600 yıllık geleneksel kızak yarışları kar yağmadığı için bu yıl yapılamadı.
Budamış'a talip var!
29 yıllık Belediye personeli Gürol Demirci, Budamış Mahallesi'ne talip oldu. Budamış Mahallesi'nden Muhtar adayı olan Gürol Demirci mahallelinin sorunları için çalışacağını ve kendilerine bir telefon kadar yakın olacağını söyledi. Muhtar Adayı Demirci, Budamış'ta önemli bir eksiklik olarak dile getirdiği Aile Sağlığı Merkezi için de girişimlerde bulunacağını kaydetti.
Kastamonu’da pişti, komşuya da düştü!
Kastamonu’da kar yağışı etkili olurken, vatandaşlar kar manzarasına hayran kaldı. Yoğun kar yağışından Bartın da nasibini aldı.
Kastamonu’da pişti, komşuya da düştü!
Kastamonu’da kar yağışı etkili olurken, vatandaşlar kar manzarasına hayran kaldı. Yoğun kar yağışından Bartın da nasibini aldı.
Kendisi okuyamadı, 94 yıllık ömrünü eğitime adadı
Babasının okula göndermediği 94 yaşındaki hayırsever, okuyamamanın üzüntüsünü yaptırdığı okullarla gidermeye çalışıyor.
Kastamonu çocukları için ‘obezite’ alarmı!..
Dr. Şerifoğlu: “İleride daha dramatik bir durum bizi bekliyor”
İnebolu'dan Ankara'ya 14 günlük yürüyüş Anıtkabir'de noktalandı
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğinde 14 gün süren İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü Anıtkabir’de sona erdi.
Osmanoğlu'ndan 15 gün sürecek 'İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü'ne davet
Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanı Dilek Osmanoğlu Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılı kutlamaları kapsamında, program hazırladıklarını açıkladı. İl Başkanı Osmanoğlu, Cumhuriyetin 100'ncü yılı için logo tasarladıklarını ve özgün bir yüzüncü yıl marşı bestelendiğini belirtti. Osmanoğlu Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da katılacağı İnebolu'dan başlayarak Ankara'ya uzanan 300 kilometrelik İstiklal Yolu'nda düzenlenecek yürüyüş programının detaylarını açıkladı.
Tüm Türkiye'yi İnebolu'dan Ankara'ya 300 kilometrelik Yolu yürümeye davet etti
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhuriyetin 100. Yılında tüm Türkiye'yi İnebolu'dan Ankara'ya 300 kilometrelik İstiklal Yolu'nu yürümeye davet etti.
‘Rüyamızda görsek inanmazdık’
Kastamonu’da yaşanan sel felaketinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğalgaz sözü verdiği ilçeler arasında bulunan Küre ilçesinde doğalgaz altyapı çalışmaları başlatıldı. Yıl sonuna kadar ilçede bulunan evlerin yüzde 50'sine doğalgaz verilmesi hedefleniyor.
Nisan sonunda Ilgaz’da kar devam ediyor
Kastamonu ve Çankırı sınırlarında bulunan “Sen Anadolu’nun yüce bir dağısın” dizeleriyle türkülere konu olan Ilgaz Dağında, Nisan ayının son günleri olmasına rağmen kar yağışı etkiliyor. Ilgaz Dağında kar kalınlığı şu anda 5 santimetreye ulaştı.
Merkez ilçede bir garip tartışma…
AK Parti ve CHP Merkez İlçe Başkanları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu üzerinden ilginç bir polemik yaşandı.
10 bin kişi ziyaret etti
Araç ilçesinde düzenlenen Araç Yayla Kış Festivali, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yaklaşık 10 bin kişi tarafından ziyaret edildi.
Can dostlar için toplandılar
Kastamonu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nde, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu'nun da katılımıyla düzenlenen etkinliğe, çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Vidinlioğlu; “Yaptığımız tüm çalışmalar sizlerin gözlerinizdeki ışığın daim olması için. Sevginize layık olmaya çalışıyoruz. Beni çok mutlu ettiniz” dedi.
Karla mücadelede büyük özveri
Kastamonu’da 1 haftadır etkili olan yoğun kar yağışı sonrasında İl Özel İdaresi ekipleri, karla kaplı yolları açık tutabilmek için zorlu coğrafyada mesai gözetmeksizin karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.
Kastamonu'da o ilçede, kar kalınlığı 2 metreye yaklaştı
Kastamonu’nun Küre ilçesinde etkili olan yağış sonrasında kar kalınlığı 2 metreye kadar ulaştı.
Kafasına buz kütlesi düştü, ölümden döndü
Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde kafasına çatıdan sarkan buzun düşmesi neticesinde yaralanan köy muhtarı, hastanelik oldu.
Kar yağdı, pazar yeri boş kaldı
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde etkili olan soğuk hava ve kar sebebiyle vatandaş alışveriş için halk pazarını tercih etmedi. Tosya halk pazarı boş kaldı.
Azdavaylı esnaftan yaratıcı çalışma
Kastamonu'da etkili olan kar yağışı sonrasında karın keyfini çocuklarla birlikte yetişkinler de yaşıyor.
Kar yağdı, fiyatı 65 liraya geriledi
Bu yılın en çok tercih edilen balıklarından sarıkanatın kilosu 80 TL'den 65 TL'ye kadar düştü.
Eski model araba ile yaptığına inanamayacaksınız
Kastamonu’da off-road tutkunu ve doğasever vatandaş, 1976 model 'Murat 124' otomobiliyle karlı yolları aşarak, yaklaşık 6 saatlik yolculuğun ardından 2 bin 600 rakımlı Ilgaz Dağının zirvesine tırmandı. Ilgaz Dağının eşsiz güzelliği karşısında 76 model Murat 124 ile adeta nostaljik bir görüntü oluştu.
Teknoloji ve şehir hayatının stresinden kaçtı, huzuru doğada buldu
Şehrin yaşamından uzak, doğada yaşam sürüyor Doğasever Keyif Avcısı Ferhat Salur: “Şehir stresinden ve teknolojiden uzak, doğaya yaşıyorum, hem keyif alıyorum hem de huzur buluyorum”
“Güvenlik için kış lastiği şart”
Hava koşullarından dolayı olası kazaları önlemek için geçerli olan kış lastiği uygulaması bu yıl da belirli tarihte başlayacak
Kastamonu'nun balık tercihi 'HAMSİ'
KASTAMONU'DA HAMSİ 20 LİRADAN SATIŞA SUNULUYOR
“35 günde farkına vardım…”
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, YAPEX Fuarında yaptığı konuşmada Kastamonu’da yaşanan sel felaketinde yaşananları anlattı